Kennisbank

Kan ik meerdere domeinnamen registreren en deze laten uitkomen bij dezelfde website?

Ja dat kan, zoveel als u maar wilt. U kunt extra domeinnamen aanvragen door de gewenste domeinnamen toe te voegen aan uw winkelmandje. Eventueel kies je een hostingpakket. Nadat de domeinnaamregistratie is afgerond en u hiervan bericht heeft ontvangen kunt u de verwijzing instellen via het controlepaneel van DirectAdmin.